Vermoeidheid behandelen

met energetische therapie

Opnieuw leren luisteren naar je lichaam

Vermoeidheid
behandelen

met energetische therapie

Opnieuw leren luisteren naar je lichaam

Resultaatgericht

Coaching

Zelfliefde

Praktische tools

Wil jij ook weer energiek in het leven staan?

Ben je vaak (over)vermoeid? Futloos? Kom je moeilijk uit je bed? Gaat het allemaal omdat het ‘moet’ en niet omdat je het wilt? Is elke dag een opgave? Gaat het ‘stiekem’ toch even niet zo lekker en je gaat desondanks ‘gewoon’ maar door? Wil jij weer energieker in het leven staan?

Energetische therapie stelt je in staat om vaste patronen die niet goed voor je zijn te doorbreken om zo jouw energiebalans weer te stabiliseren en te herstellen.

Vermoeidheid behandelen

Ervaring & kennis over vermoeidheid

Mijn eigen ervaring en het proces dat ik heb doorgemaakt om de balans weer in mijn eigen leven te krijgen, zorgt ervoor dat ik met veel enthousiasme, samen met jou, op zoek ga naar jouw kracht. Je energiebalans herstellen, zodat je weer volop in het leven gaat staan. Ik heb mijn opleiding afgerond aan het Instituut CAM in Utrecht en ben geregistreerd energetisch therapeut.

Door deze combinatie van ervaring en kennis kan ik jou helpen met de bewustwording van jouw vermoeidheid, zodat je klachten kunt omzetten in krachten.⠀

Monique Broekhuizen, Energetisch therapeut Hoef en Haag

We gaan aan de slag met
jouw energiebalans!

Energetische therapie laat je bewuster worden van jezelf, je keuzes en de gevolgen daarvan. We gaan eerst samen het gesprek aan, zodat we samen een behandelplan op kunnen stellen wat bij jou past. Vraagstukken zullen aanbod komen zoals, waar word je blij van? Waar word je niet blij van? Er wordt gebruik gemaakt van diverse tools vanuit communicatietrainingen. Deze worden in een sessie gecombineerd met de energetische behandeling.

Ondanks dat alles in je leven lijkt te kloppen kan het toch zijn dat het niet goed voelt. Je energie stroomt niet lekker en dat uit zich in (over)vermoeidheid. Energetische therapie pakt die blokkades aan en zorgt ervoor dat je energiebalans zichzelf herstelt. Er ontstaat weer ruimte voor een natuurlijke energiebalans.

Energetisch therapie tegen vermoeidheid

Energetische Therapie

De energie is fysiek en mentaal voelbaar in verschillend situaties van een werkruimte waar de spanning om te snijden is tot het voelen van veel druk vanuit de omgeving. De energiebanen van je lichaam kunnen blokkeren waardoor je klachten of zelfs fysieke pijen ervaart. Energetische therapie voegt energie toe aan je lichaam of vermindert dit met de intentie om je energiebanen te herstellen en je zelfgenezend vermogen te activeren.

“Feel Energy helpt jou om weer dichter bij jezelf te komen staan.”

“Ik wil je bedanken voor jouw steun de scherpe vragen die je stelt, de onbevooroordeelde opstelling en jouw steun. Dankzij jou voel ik me krachtiger en veel meer in balans.”

Denise

35 jaar

Ik ben minder vaak onrustig. Ik heb het gevoel meer in balans te zijn.”

Vera

35 jaar

“De sfeer was heel warm, ik voelde me echt gehoord en had ook het gevoel dat de therapeut vanuit een intrinsieke behoefte mij wilde helpen.”

Anne

36 jaar

privacy en avg
Wat doet een energetische behandeling?
De energetische behandeling
Wat is energetische therapie?
privacy en avg
Wat doet een energetische behandeling?
De energetische behandeling
Wat is energetische therapie?

Ontspanning

Energiebanen

De behandeling

Energiebalans stabiliseren

Hoe gaan we beginnen?

Plan je eerste afspraak

Via de button kun je je eerste afspraak inplannen. Kies dan voor 01 – Intakegesprek behandeling energetische therapie. 
Dit is zowel een coachgesprek als een energetische behandeling
(90 minuten).

 

A
i

Online vragenlijst

Via de mail ontvang je een online vragenlijst.  Beantwoord deze vragen zo volledig mogelijk, jouw antwoorden leggen de basis voor het behandelplan.

Z

Aan de slag met jouw energie

Er worden tijdens het gesprek aanvullende vragen gesteld  over je vermoeidheidsklachten en daarmee wordt de kern van je hulpvraag achterhaald. Op basis hiervan gaan we het beste behandelplan  samenstellen voor jou.

 

Energetische therapie, vermoeidheid

 

€ 357,50

€ 290,-

Feel Energy traject vermoeidheid

Intakegesprek en 5 behandelingen

Is er een match na de kennismaking? Dan gaan we aan de slag met jou en stellen we samen een behandelplan op.  Het aantal behandelingen is per individu verschillend. Uitgaande van een gemiddelde hebben we dit traject gebaseerd op 1 intakegesprek incl. energetische behandeling en 4 vervolg behandelingen. De behandeling kan (gedeeltelijk) in aanmerking komen voor een vergoeding van de zorgverzekeraar. Als je gebruik wilt maken van dit traject dan krijg je 1 behandeling gratis.  *zet in het opmerkingenveld bij afspraak maken; Feel Energy traject vermoeidheid.

Energiebalans weer op orde;

Fris, fit en energiek;

In je eigen kracht staan;

Plezier in het leven.

Geregistreerd Therapeut

Aangesloten bij VBAG en RBCZ.

Erkend door zorgverzekeraars

Deels vergoeding mogelijk.

Plan eenvoudig online je afspraak

Kennismakingsgesprek is gratis.

“Monique zet je met beide benen op de grond, boezemt vertrouwen in en helpt je “bij jezelf” te blijven en op je eigen kracht te vertrouwen.

Sylvia

Vrouw, 45 jaar

“Het gronden en de uitleg over hoog sensitiviteit zijn een cadeautje. Hierdoor snap ik mezelf veel beter en leer ik beter naar mijn lichaam en geest te luisteren.”

Daniëlle

31 jaar

“De behandeling heb ik als erg fijn ervaren. Ook de gesprekken die we hebben gevoerd hebben me erg geholpen te relativeren en zaken van een andere/positieve manier te bekijken.”

Sabine

34 jaar