Van je Burn-out af

met energetische therapie

Bewuster worden van jezelf, je keuzes en de gevolgen daarvan.

Resultaatgericht

Coaching

Stress Management

Praktische tools

Heb jij de regie over je eigen leven en beslissingen?

Verlang jij ook meer naar rust in je leven. Ben je vaak moe? Ren je jezelf volledig voorbij? Ben je alle ballen in de lucht aan het houden en het lukt allemaal maar net? Reageer je kortaf naar de mensen die het dichtste bij je staan? Gaat het ‘stiekem’ toch even niet zo lekker en je gaat desondanks ‘gewoon’ maar door? En voor hoe lang? Herkenbaar? Zijn het nog burn-out klachten of ben je al tot dat punt voorbij?

Je weet dat je iets mag gaan ondernemen, en hoe dan? Dit houd je niet langer vol zo, en voor wie? Tijd om aan die noodrem te trekken!

Burn-out

Ervaring & kennis over burn-out

Doordat ik zelf jarenlang de lat te hoog heb gelegd (en soms nog steeds), kwam ook bij mij die welbekende burn-out inzicht. Tijd dat je aan die noodrem trekt en de regie weer over je eigen leven terug neemt.  

Mijn eigen ervaring en het proces dat ik heb doorgemaakt om de balans weer in mijn eigen leven te krijgen, zorgt ervoor dat ik met veel enthousiasme, samen met jou, op zoek ga naar jouw kracht. Ik heb mijn opleiding afgerond aan het Instituut CAM in Utrecht en ben geregistreerd energetisch therapeut.

Door deze combinatie van ervaring en kennis kan ik jou helpen met de bewustwording van jouw burn-out, zodat je klachten kunt omzetten in krachten.⠀

Monique Broekhuizen, Energetisch therapeut Hoef en Haag

We gaan aan de slag met
jouw energie!

Energetische therapie laat je bewuster worden van jezelf, je keuzes en de gevolgen daarvan. We gaan eerst samen het gesprek aan, stellen samen een behandelplan op. Vraagstukken over je burn-out klachten zullen aanbod komen zoals, vind je het lastig om grenzen aan te geven? Weet je wat je grens is? Er wordt gebruik gemaakt van diverse tools vanuit communicatietrainingen.

De coachingsgesprekken worden gecombineerd met de energetische behandeling. De therapie stelt je in staat om vaste patronen, die niet goed voor je zijn, te doorbreken om zo jouw energiebalans te stabiliseren. Onderdrukte en onbewuste emoties worden aangepakt, zodat je weer lekker in je vel komt te zitten. Er ontstaat weer ruimte voor een natuurlijke energiebalans.

Energetisch therapie tegen burn-out klachten

Energetische Therapie

De energie is fysiek en mentaal voelbaar in verschillend situaties van een werkruimte waar de spanning om te snijden is tot het voelen van veel druk vanuit de omgeving. De energiebanen van je lichaam kunnen blokkeren waardoor je klachten of zelfs fysieke pijen ervaart. Energetische therapie voegt energie toe aan je lichaam of vermindert dit met de intentie om je energiebanen te herstellen en je zelfgenezend vermogen te activeren.

“Feel Energy helpt jou om weer dichter bij jezelf te komen staan.”

“Ik wil je bedanken voor jouw steun de scherpe vragen die je stelt, de onbevooroordeelde opstelling en jouw steun. Dankzij jou voel ik me krachtiger en veel meer in balans.”

Denise

35 jaar

Ik ben minder vaak onrustig. Ik heb het gevoel meer in balans te zijn.”

Vera

35 jaar

“De sfeer was heel warm, ik voelde me echt gehoord en had ook het gevoel dat de therapeut vanuit een intrinsieke behoefte mij wilde helpen.”

Anne

36 jaar

privacy en avg
Wat doet een energetische behandeling?
De energetische behandeling
Wat is energetische therapie?
privacy en avg
Wat doet een energetische behandeling?
De energetische behandeling
Wat is energetische therapie?

Ontspanning

Energiebanen

De behandeling

Energiebalans stabiliseren

Hoe gaan we beginnen?

Plan je eerste afspraak

Via de button kun je je eerste afspraak inplannen. Kies dan voor 01 – Intakegesprek behandeling energetische therapie. 
Dit is zowel een coachgesprek als een energetische behandeling
(90 minuten).

 

A
i

Online vragenlijst

Via de mail ontvang je een online vragenlijst.  Beantwoord deze vragen zo volledig mogelijk, jouw antwoorden leggen de basis voor het behandelplan.

Z

Aan de slag met jouw energie

Er worden tijdens het gesprek aanvullende vragen gesteld  over je burn-out klachten en daarmee wordt de kern van je hulpvraag achterhaald. Op basis hiervan gaan we het beste behandelplan  samenstellen voor jou.

 

Burn-out - Energetische therapie

 

€ 357,50

€ 290,-

Feel Energy burn-out traject

Intakegesprek en 5 behandelingen

Is er een match na de kennismaking? Dan gaan we aan de slag met jouw energie en stellen we samen een behandelplan op.  Het aantal behandelingen is per individu verschillend. Uitgaande van een gemiddelde hebben we dit traject gebaseerd op 1 intakegesprek incl. energetische behandeling en 4 vervolg behandelingen. De behandeling kan (gedeeltelijk) in aanmerking komen voor een vergoeding van de zorgverzekeraar. Als je gebruik wilt maken van dit traject dan krijg je 1 behandeling gratis.  *zet in het opmerkingenveld bij afspraak maken; Feel Energy burn-out traject.

Regie over je eigen leven;

Energiebalans weer op orde;

In je eigen kracht staan;

Positief in het leven.

Geregistreerd Therapeut

Aangesloten bij VBAG en RBCZ.

Erkend door zorgverzekeraars

Deels vergoeding mogelijk.

Plan eenvoudig online je afspraak

Kennismakingsgesprek is gratis.

“Monique zet je met beide benen op de grond, boezemt vertrouwen in en helpt je “bij jezelf” te blijven en op je eigen kracht te vertrouwen.

Sylvia

Vrouw, 45 jaar

“Het gronden en de uitleg over hoog sensitiviteit zijn een cadeautje. Hierdoor snap ik mezelf veel beter en leer ik beter naar mijn lichaam en geest te luisteren.”

Daniëlle

31 jaar

“De behandeling heb ik als erg fijn ervaren. Ook de gesprekken die we hebben gevoerd hebben me erg geholpen te relativeren en zaken van een andere/positieve manier te bekijken.”

Sabine

34 jaar