Omgaan met Hooggevoeligheid

met energetische therapie

Bewuster worden van jezelf, je keuzes en de gevolgen daarvan.

Resultaatgericht

Coaching

Zelfliefde

Praktische tools

Ervaar je geluid, licht en emoties heftiger dan andere?

Sommige mensen zijn zich nog sterker bewust van emoties en energie vanuit de omgeving. Zo sterk zelfs, dat ze onuitgesproken emoties en woorden van anderen oppikken. Dit zijn hooggevoelige personen, oftewel een Highly Sensitive Person (HSP). Hooggevoeligheid zorgt ervoor dat lichaam en geest sterk reageert op prikkels en impulsen. Herkenbaar? 

Energetische therapie kan je helpen om een juiste balans te vinden in je hooggevoeligheid. Het begint allemaal bij je eigen bewustwording.

Hooggevoeligheid energetische behandeling

Ervaring & kennis over Hooggevoeligheid

Doordat ik zelf hooggevoelig ben, weet ik als geen andere wat de voor- en nadelen zijn hooggevoeligheid. Ik geef je praktische tips die je kunnen helpen om in het dagelijks leven thuis of op je werk in de praktijk meteen toe kan passen. 

Mijn eigen ervaring en het proces dat ik heb doorgemaakt om de balans weer in mijn eigen leven te krijgen, zorgt ervoor dat ik met veel enthousiasme, samen met jou, op zoek ga naar jouw kracht. Ik heb mijn opleiding afgerond aan het Instituut CAM in Utrecht en ben geregistreerd energetisch therapeut.

Door deze combinatie van ervaring en kennis kan ik jou helpen met de bewustwording van jouw hooggevoeligheid, zodat je klachten kunt omzetten in krachten.⠀

Monique Broekhuizen, Energetisch therapeut Hoef en Haag

We gaan aan de slag met
jouw energie!

Energetische therapie laat je bewuster worden van jezelf, je keuzes en de gevolgen daarvan. We gaan eerst samen het gesprek aan, stellen samen een behandelplan op. Vraagstukken zullen aanbod komen zoals, vind je het lastig om grenzen aan te geven? Weet je wat jouw grens is? Er wordt gebruik gemaakt van diverse tools vanuit communicatietrainingen.

De coachingsgesprekken worden gecombineerd met de energetische behandeling. De therapie stelt je in staat om vaste patronen, die niet goed voor je zijn, te doorbreken om zo jouw energiebalans te stabiliseren. Onderdrukte en onbewuste emoties worden aangepakt, zodat je weer lekker in je vel komt te zitten. Er ontstaat weer ruimte voor een natuurlijke energiebalans.

Omgaan met Hooggevoeligheid energetische behandeling

Energetische Therapie

De energie is fysiek en mentaal voelbaar in verschillend situaties van een werkruimte waar de spanning om te snijden is tot het voelen van veel druk vanuit de omgeving. De energiebanen van je lichaam kunnen blokkeren waardoor je klachten of zelfs fysieke pijen ervaart. Energetischte therapie voegt energie toe aan je lichaam of vermindert dit met de intentie om je energiebanen te herstellen en je zelfgenezend vermogen te activeren.

“Feel Energy helpt jou om weer dichter bij jezelf te komen staan.”

“Monique zet je met beide benen op de grond, boezemt vertrouwen in en helpt je “bij jezelf” te blijven en op je eigen kracht te vertrouwen.

Sylvia

45 jaar

“Het gronden en de uitleg over hoog sensitiviteit zijn een cadeautje. Hierdoor snap ik mezelf veel beter en leer ik beter naar mijn lichaam en geest te luisteren.”

Daniëlle

31 jaar

“De behandeling heb ik als erg fijn ervaren. Ook de gesprekken die we hebben gevoerd hebben me erg geholpen te relativeren en zaken van een andere/positieve manier te bekijken.”

Sabine

34 jaar

privacy en avg
Wat doet een energetische behandeling?
De energetische behandeling
Wat is energetische therapie?
privacy en avg
Wat doet een energetische behandeling?
De energetische behandeling
Wat is energetische therapie?

Ontspanning

Energiebanen

De behandeling

Energiebalans stabiliseren

Hoe gaan we beginnen?

Plan je eerste afspraak

Via de button kun je je eerste afspraak inplannen. Kies dan voor 01 – Intakegesprek behandeling energetische therapie. 
Dit is zowel een coachgesprek als een energetische behandeling
(90 minuten).

 

A
i

Online vragenlijst

Via de mail ontvang je een online vragenlijst.  Beantwoord deze vragen zo volledig mogelijk, jouw antwoorden leggen de basis voor het behandelplan.

Z

Aan de slag met jouw energie

Er worden tijdens het gesprek aanvullende vragen gesteld  over jouw hooggevoeligheid daarmee wordt de kern van je hulpvraag achterhaald. Op basis hiervan gaan we het beste behandelplan  samenstellen voor jou.

 

Monique Broekhuizen - energetische therapie

 

€ 357,50

€ 290,-

Feel Energy traject hooggevoeligheid

Intakegesprek en vijf behandelingen 

Is er een match na de kennismaking? Dan gaan we aan de slag met jouw energie en stellen we samen een behandelplan op.  Het aantal behandelingen is per individu verschillend. Uitgaande van een gemiddelde hebben we dit traject gebaseerd op 1 intakegesprek incl. energetische behandeling en 4 vervolg behandelingen. De behandeling kan (gedeeltelijk) in aanmerking komen voor een vergoeding van de zorgverzekeraar. Als je gebruik wilt maken van dit traject dan krijg je 1 behandeling gratis. *zet in het opmerkingenveld bij afspraak maken; Feel Energy hooggevoeligheid traject.

Regie over je eigen leven;

Energiebalans weer op orde;

In je eigen kracht staan;

Positief in het leven.

Geregistreerd Therapeut

Aangesloten bij VBAG en RBCZ.

Erkend door zorgverzekeraars

Deels vergoeding mogelijk.

Plan eenvoudig online je afspraak

Kennismakingsgesprek is gratis.

“De sfeer was heel warm, ik voelde me echt gehoord en had ook het gevoel dat de therapeut vanuit een intrinsieke behoefte mij wilde helpen.”

Anne

36 jaar

Ik ben minder vaak onrustig. Ik heb het gevoel meer in balans te zijn.”

Vera

35 jaar

“Ik wil je bedanken voor jouw steun de scherpe vragen die je stelt, de onbevooroordeelde opstelling en jouw steun. Dankzij jou voel ik me krachtiger en veel meer in balans.”

Denise

35 jaar