Tarieven & vergoedingen

Feel Energy 9 Tarieven en vergoedingen

Tarieven & vergoedingen

Hieronder een overzicht van onze standaardtarieven, daarna volgt de uitleg over vergoedingen:

Kennismakings­gesprek (30 min.)

Na de eerste ontmoeting, door persoonlijk, telefonisch of online contact, wordt een kennismakingsgesprek gepland. 

Vrijblijvend

Meer details

Dit is een vrijblijvend introductiegesprek. Deze kennismaking kan zowel live in de praktijk plaats vinden als via een online video call met Microsoft Teams, deze applicatie voldoet aan ISO 27001 NEN 7510. Is er vanuit beide kanten sprake van een match? Dan gaan we over tot de volgende stap: het intake- anamnese gesprek. Soms kan het ook zo zijn dat het kennismakingsgesprek een combinatie is van een kennismaking en intake.

Intake- anamnese­gesprek en behandeling (90 min.)

Tijdens het intakegesprek nemen we het intakeformulier door en worden er vragen gesteld naar aanleiding van je hulpvraag. Op basis daarvan stellen we samen een behandelplan op en gaan we aan de slag met jou energie.

€ 87,50

Intakegesprek energetische kindertherapie (60 min.)

Het intakegesprek vindt plaats met de ouders (zonder kind).  Dit om zo goed mogelijk de hulpvraag helder te krijgen. Op basis hiervan wordt een behandelplan opgesteld en start de energetische therapiesessie.

€ 67,50

Meer details

Voordat het intakegesprek plaatsvindt, krijg je een online vragenlijst gemaild. Beantwoord deze vragen zo volledig mogelijk, jouw antwoorden leggen de basis voor het behandelplan. Bekijk voor meer informatie energetische kindertherapie.

Tijdens
Tijdens het intakegesprek wordt de vragenlijst doorgenomen. Er worden aanvullende vragen gesteld en de kern van de probleemvraag wordt achterhaald. Op basis hiervan kan de therapeut het beste behandelplan voor jou samenstellen. Na het gesprek volgt de eerste energetische behandeling op de behandeltafel of -stoel, met als eerste doel om de energiebanen schoon te maken.

Behandelplan
Op basis van het intakegesprek wordt, in overleg met jou, een behandelplan opgesteld. Het hele energetische therapieproces is erop gebaseerd om jou weer in je kracht te zetten. Bewustwording en het herkennen van jouw grenzen gaan ervoor zorgen dat jij de regie (weer) neemt over je eigen leven.

Energetische (vervolg) behandeling (60 min.)

Afhankelijk van de probleemvraag wordt tijdens het behandelplan een voorstel gedaan over het aantal behandelingen. Een gemiddelde is ongeveer 5 behandelingen. Het kan ook meer/minder zijn. 

€ 67,50

Energetische kindertherapie (vervolg) behandeling (45-60 min.)

Afhankelijk van de hulpvraag wordt tijdens het behandelplan een voorstel gedaan over het aantal energetische behandelingen. 

€ 62,50

Meer details

Na het intakegesprek volgen er afhankelijk van de probleemvraag vijf tot tien energetische behandelingen. Per behandeling kan steeds een specifiek onderdeel van de probleemvraag worden aangepakt. Er wordt niets overhaast, alles gebeurt in jouw tempo. Het verloop van dit proces is per cliënt verschillend, omdat het herstelproces van ieder mens uniek is. Voorafgaand aan iedere behandeling gaat de therapeut met je in gesprek. Even samen bespreken hoe het gaat. Door te praten over bepaalde dingen waar je tegenaan bent gelopen of nieuwe klachten die zijn ontstaan, werken we samen aan een goede praktische manier om hiermee om te gaan. Bekijk voor meer informatie Energetische Kindertherapie.

Praktisch
Praktische tools gaan je helpen tijdens je therapiesessie. De therapeut geeft je oefeningen en handvatten mee, die je in willekeurige situaties zelf kunt toepassen. Zo ervaar je hoe jouw keuzes van invloed zijn op je leven. Uiteindelijk ga je hierdoor een goede balans vinden in je energie en het doen en denken vanuit lichaam en geest.

Feel Energy Traject; intake + 5 behandelingen

Uitgaande van een gemiddelde hebben we het traject gebaseerd op 1 intake-gesprek incl. energetische behandeling en 4 vervolg behandelingen. Als je gebruik wilt maken van het Feel Energy traject dan krijg je 1 behandeling gratis. 

€ 290,-

Meer details

Na het intakegesprek incl. behandeling volgen er daarna nog vier vervolg energetische behandelingen. Per behandeling kan steeds een specifiek onderdeel van de probleemvraag worden aangepakt.

De eerste afspraak die je maakt is:
01 – Intakegesprek behandeling energetische therapie. *Zet in het opmerkingenveld bij afspraak maken; Feel Energy traject. Later wordt dit omgezet in een traject.

Ondanks dat dit een traject is wordt er niets overhaast, alles gebeurt in jouw tempo. En soms is het fijn als je al weet wat het traject gaat zijn. De trajecten van Feel Energy zijn gebaseerd op: Burn-out, vermoeidheidhooggevoeligheid en weer terug in balans tijdens corona.

Als je gebruik wilt maken van het Feel Energy traject dan krijg je 1 behandeling gratis.  Je betaalt € 290,- i.p.v. € 357,50. Je ontvangt per consult een factuur.

 

Betalingswijze

De tarieven voor energetische therapie zijn vrijgesteld van BTW. Een consult of behandeling kan per keer worden voldaan. Het is mogelijk om dit via PIN, bankbetaling of via iDEAL te betalen. De factuur wordt digitaal per e-mail (met een iDEAL link) verstuurd, op verzoek wordt een geprint exemplaar verstrekt.

 

Vergoeding

(Online*) Energetische therapie en energetische kindertherapie kan (gedeeltelijk) in aanmerking komen voor een vergoeding van de zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van het gekozen verzekeringspakket in de aanvullende verzekering m.b.t. alternatieve geneeswijzen. Informeer zelf bij jouw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden. Deze vergoedingen zijn niet van invloed op jouw eigen bijdrage of eigen risico. Lees meer over de mogelijkheden van vergoedingen?

*De online behandeling gaat via Microsft Teams, deze applicatie voldoet aan ISO 27001 NEN 7510. De online behandeling wordt ook vergoed door de zorgverzekering, mits aanvullend, zoals hierboven staat beschreven.

Holistische coaching is incl. 21% BTW (is niet vrijgesteld van BTW) en komt niet in aanmerking voor vergoeding.

Feel Energy is aangesloten bij Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG).

VBAG_logo       RBCZ-logo

 

Lees meer over:

“Tevreden zijn met wat je hebt, is de grootste en zekerste rijkdom”
Marcus Cicero

Neem vrijblijvend contact op

Contact

Feel Energy
1ste Graaf van Hollanddijk 1a
4125 TK Hoef en Haag, Utrecht
Bekijk hier de routebeschrijving.

Einfo@feelenergy.nl
T.  0347 – 75 77 50
M.  06 – 29 492 989

Updates ontvangen?

Schrijf je in voor de laatste nieuwtjes!