Monique Broekhuizen

Monique Broekhuizen

Feel Energy 9 Monique Broekhuizen

Ik ben Monique Broekhuizen, energetisch therapeut

Met de energetische therapie van Feel Energy help ik jou om weer dichter bij jezelf te komen staan. Ondanks dat alles in je leven lijkt te kloppen, kan het toch zijn dat het niet voelt zoals het moet voelen. Je energie loopt niet lekker en dat uit zich in klachten. Doordat ik zelf jarenlang de lat te hoog heb gelegd en aan alle verwachtingen van mijn omgeving wilde voldoen, kwam ook bij mij de welbekende druppel die de emmer deed overlopen en kwam een burn-out in zicht. Tijd om aan de noodrem te trekken en de regie weer over mijn leven terug te pakken.

 

Monique Broekhuizen, energetisch therapeut

Eigen ervaring en kennis

Mijn eigen ervaring en het proces dat ik heb doorgemaakt om de balans weer in mijn leven te krijgen, zorgt ervoor dat ik met veel enthousiasme jou wil en kan helpen om jouw eigen kracht weer te vinden. Daarnaast ben ik geregistreerd energetisch therapeut en heb ik mijn vierjarige opleiding afgerond aan het Instituut CAM in Utrecht. Voordat ik energetisch therapeut werd, had ik verschillende functies in de (online) marketing van medewerker (planning), coördinator, accountmanager tot aan leidinggevende.  Ik weet daardoor als geen ander waar je tegenaan kunt lopen. Zeker als je een hooggevoelig persoon bent, wat absoluut geen last hoeft te zijn.  De combinatie van ervaring en kennis stelt mij in staat om jou te helpen met de bewustwording van jouw hooggevoeligheid of die van iemand in je omgeving, zodat je een last kunt omzetten in een kracht. 

 

Monique Broekhuizen, Feel Energy

 

Pak je energie samen met mij aan

Omdat ik praktisch ben ingesteld, reik ik je de juiste tools en handvatten aan, die je zelf kunt inzetten om jouw lichaam weer in balans te brengen in de huidige, uitdagende maatschappij. Energetische therapie helpt je om de energiebanen weer in de juiste richting te zetten en je bewust van jezelf te laten zijn. Zo ben je in staat om de dingen in je leven aan te pakken, wat ervoor gaat zorgen dat je jezelf nog beter gaat voelen. Daar help ik je graag bij!

“Cliënten weer terug in hun eigen kracht zetten, vind ik het mooiste wat je kunt doen en ook super mooi om te zien hoe iemand zichtbaar verandert.” Monique Broekhuizen

Monique Broekhuizen, Feel Energy
Monique Broekhuizen

 Specialisaties

Mijn aanpak is ‘down to earth’ en niet zweverig. De combinatie van eerst het coachingsgesprek en daarna de energetische behandeling zorgt juist voor de verbinding  tussen je hoofd en je lichaam.

Voel je welkom.
Veel liefs,
Monique Broekhuizen, geregistreerd energetisch therapeut

Genoten opleidingen

2015 – 2019 | CAM Therapeut, vakdiscipline Energetisch Therapie, HBO niveau – Instituut CAM te Utrecht + CPION. Incl. Medische en Psychosociale Basiskennis.

2004 – 2007 | Media & Entertainment Management, HBO Bachelor – Hogeschool INHOLLAND te Rotterdam. 

2000 – 2005 | Hotelmanagement, HBO Bachelor- Business School Notenboom te Eindhoven. 

Bijscholingen en Cursussen

2023 | Training Positieve Gezondheid iPH via Visiom Academie

2022 | Hechting en hechtingsproblematiek bij  Con Amore | Burn-out en depressie bij Academie voor Psychodynamica | De 5 kindconclusies bij Feel Academy

2021 | Senso-Energetische Kindertherapie (SEK) module 1 bij Academie Energetische Geneeskunde | Energetisch Kindercoach bij Lilianders Spirituele coaching en trainingen

2020 | Didactiek voor het CAM domein bij Instituut CAM

Wil je meer weten over mijn werkervaring en diploma’s? Dat kan! Neem een kijkje op mijn LinkedIn profiel of stuur me een bericht via monique@feelenergy.nl.

Geregistreerd Therapeut

Aangesloten bij VBAG en RBCZ.

Erkend door zorgverzekeraars

Deels vergoeding mogelijk.

Plan eenvoudig online je afspraak

Kennismakingsgesprek is gratis.

“Laat je stilletjes leiden door die vreemde kracht van wat je werkelijk bemint. Het zal je niet op een dwaalspoor brengen.”
Rumi

Neem vrijblijvend contact op

Contact

Feel Energy
1ste Graaf van Hollanddijk 1a
4125 TK Hoef en Haag, Utrecht
Bekijk hier de routebeschrijving.

Ein**@fe********.nl
T.  0347 – 75 77 50
M.  06 – 29 492 989

Updates ontvangen?

Schrijf je in voor de laatste nieuwtjes!