Ervaring van cliënten

Energetische therapie - Feel Energy 9 Ervaring energetische therapie

Ervaring energetische therapie van cliënten

Benieuwd wat de cliënten van Feel Energy vinden van een energetische behandeling? Deze echte verhalen laten jou zien wat energetische therapie ook voor jou kan doen. Vanwege de privacy zijn de namen van de cliënten veranderd. 

“Monique heeft me op een fijne manier geholpen om uit een lastige periode te komen door een nuchtere en scherpe aanpak. Ze heeft me aan de slag gezet met kleine oefeningen die ik nog dagelijks gebruik en die erg praktisch zijn. Hierdoor, en door de energetisch behandeling (waar ik bij toeval bij kwam en eerder nog nooit gedaan had) zit ik weer beter in mijn vel en heb ik mezelf beter leren kennen. Superveel dank!”

Margriet

Vrouw, 35 jaar

Cliënten ervaring energetische therapie

Ik heb de behandeling als erg fijn ervaren. De eerste behandelingen waren soms even heftig en voelde ik dat er veel los gemaakt werd. Dit vond ik soms een beetje spannend.
Daarna bouwde deze spanning ook steeds verder af en kon ik ontspannen een behandeling in gaan. Ook de gesprekken die we hebben gevoerd hebben me erg geholpen te relativeren en zaken van een andere/positieve manier te bekijken.
Het gronden en de uitleg over hoog sensitiviteit zijn een cadeautje. Hierdoor snap ik mezelf veel beter en leer ik beter naar mijn lichaam en geest te luisteren.

Vera

Vrouw, 35 jaar

Ervaring energetische therapie

Ik vond de gesprekken prettig, maar ook uitdagend. Uitdagend in de zin dat ik verplicht aan het denken werd gezet en mezelf kon confronteren.
Ik wilde ook niet huilen in het begin maar dat mislukte al heel snel. De vragen werden dus goed gesteld. De sfeer was heel warm, ik voelde me echt gehoord en had ook het gevoel dat Monique vanuit een intrinsieke behoefte mij wilde helpen. Dat maakte het heel makkelijk voor mij om mijn verhaal te doen.
Ik vond het verder interessant om de energie, die ik tijdens de behandeling voelde, zijn werk te voelen doen. Ik kan verder niet goed verklaren hoe het wegnemen van de energetische blokkades invloed heeft gehad op mijn herstel.
Voor mijn gevoel hebben vooral de gesprekken dat gedaan. Maar ik ben zelf opgeleid tot toegepast psycholoog en daardoor gewend op deze (wetenschappelijke) manier te denken.

Anne

Vrouw, 36 jaar

Ervaring energetische therapie
Energetische therapie, review

“Ik heb een traject met 5 behandelingen gehad bij Monique. Ze heeft me veel geleerd om meer rust in mezelf te vinden en hoe ik het beste kan omgaan met bepaalde situaties. Voelde me meteen vertrouwd bij haar. Hele fijne gesprekken gehad. Zou zeker weer terugkomen bij haar.”

Mirjam

Vrouw, 40 jaar

Cliënt ervaring Feel Energy, energetische therapie

Ik heb meerdere psychologen gehad in het verleden die stuk voor stuk mijn situatie niet begrepen. Ik heb niet een probleem maar meerdere problemen die samenhangen met elkaar. Jij bent de eerste die het snapte! Jouw inbreng en positieve instelling heeft mij ontzettend veel geholpen. Jij wist zelfs mij te helpen om mijn nare verleden een plek te geven. Je was dan ook de eerste die zei dat ik het niet los hoefde te laten maar het een plek moest geven. En wat mij het meest geraakt heeft is dat je me ook heb geholpen met het een plek te kunnen geven. Jij bent de eerste persoon waar ik hulp bij heb gezocht die daadwerkelijk iets zegt maar er ook bij zegt hoe je iets kan doen. Je vertelt hoe je negativiteit om kan zetten in positiviteit op een nuchtere en begrijpelijke manier.

Jouw nuchterheid en duidelijke uitleg heeft een goede invloed op mij. Daarnaast heeft de energetische behandeling ook een super goed effect op mijn gehad. Kan je uitleggen wat er gebeurt nee, maar het werkt wel!

Romy

Vrouw, 39 jaar

Cliënt ervaring Feel Energy, energetische therapie
Ervaring van cliënt behandeling Feel Energy

Geen idee hoe ze het doet maar een behandeling werkt enorm rustgevend. Soms kom ik stuiterend binnen om (richting) zen weer naar buiten te wandelen. Daarnaast stelt ze in gesprek goede kritische vragen die mij helpen bij het (weer) voorop stellen van mezelf.

Suzanne

Vrouw, 36 jaar

Daphne Venema
Daphne Venema
Oktober 26, 2022.
Monique heeft me laten thuiskomen bij mezelf. Met haar vriendelijke, nuchtere, en af en toe kritische, aanpak weet ze de vinger op de zere plek te leggen. De coachingssessies in combinatie met de energetische behandelingen zorgen er iedere keer weer voor dat ik ontspannen en met nieuwe inzichten de praktijk verlaat. Ik ben Monique ontzettend dankbaar. Wat een fijn mens ben je, zo warm en iedereen is zo ontzettend welkom. Keep up the good work!
Marlon Maas
Marlon Maas
Juli 13, 2022.
De sessies met Monique hebben zoveel voor mij gedaan, dat is bijna niet te omschrijven. Door de fijne gesprekken met Monique en de energetische behandelingen heb ik veel over mezelf en mijn vaste patronen geleerd. Waarom ik doe wat ik doe, hoe dit mijzelf vaak enorm tegenwerkt en hoe ik hierin anders kan denken en doen. Het is nog steeds een proces, maar ik ben zoveel bewuster hiermee bezig. Dankzij Monique, echt een aanrader dus als je vastloopt en niet precies weet hoe dat komt. Je kunt enorm veel kracht uit jezelf halen, maar wel met goede hulp. En die biedt Monique met Feel Energy zeker!
Sharon Plas
Sharon Plas
Februari 10, 2022.
Ik heb bij Monique een traject van 5 energetische behandelingen gehad i.c.m. mentale coaching. Ik ben dit aangegaan omdat ik de burn-out had aangetikt. Ik ben een down to earth persoon en deze ervaring was voor mij totaal out of the box. Echter heb ik de behandeling niet persee als zwevend ervaren. Na de 2e behandeling is er echt iets losgekomen, waardoor ik weer meer in balans kwam. Vanaf het begin gaf Monique mij een veilig gevoel en het gevoel dat ik welkom was. Ze heeft mij handvaten gegeven om mezelf in balans te krijgen/houden. Ik neem dit zeker mee, en wie weet kom ik nog eens terug op een moment dat ik het nodig heb. Oftewel een fijne vertrouwde plek om je balans terug te vinden.
Geke Beckerman
Geke Beckerman
November 6, 2021.
Bij Feel Energy vind je in Monique een vrolijke, nuchtere energetisch therapeute. Ze heeft mij met afwisselend luchtige/diepgaande gesprekken, een goed boek en de nodige reflectie meer zelfinzicht gegeven. Hierdoor heeft ze mij door een periode heen geholpen waarin ik niet lekker in m'n vel zat. De energetische therapie was een fijne aanvulling op haar coaching! Ik heb me bij Monique altijd welkom en nooit te veel gevoeld.
Anne van Beusekom
Anne van Beusekom
September 29, 2021.
Vanmiddag voor de 1e keer bij Feel Energy geweest. Warm welkom, en fijne kennismaking. De behandeling was heel fijn. Beetje spannend in het begin maar dat ging later prima. Hoop nog veel te leren van Monique en vooral om bij mijzelf te komen en te blijven!
Anne Van diem
Anne Van diem
Maart 23, 2021.
Monique is een heel fijn en warm mens! Ze laat je volledig jezelf zijn en alle emoties die er zijn mogen er zijn. Goede en fijne praktische tips in het dagelijks leven! Kortom; Monique zal ik zeker aanraden aan andere mensen!
Ilona RvB
Ilona RvB
Augustus 18, 2020.
Ik heb een hele fijne ervaring, Monique neemt echt de tijd en ruimte en doet haar werk met veel passie en liefde. Een aanrader, ik kom zeker terug!
Madeleine Verbon
Madeleine Verbon
Augustus 10, 2020.
Als collega therapeut ben ik zeer dankbaar dat ik een behandeling van Monique heb mogen ervaren. Monique heeft een professionele en frisse praktijk en is als persoon heel prettig tijdens de behandeling waardoor er een veilige sfeer ontstaat om te praten over allerlei onderwerpen. Monique heeft mij geleerd hoe je meer kan gronden, wat heel waardevol is in mijn eigen werk. Bij monique ben je in goede handen en daarom raad ik een behandeling zeker aan!
Karin Smulders
Karin Smulders
Augustus 5, 2020.
Monique heeft mij kennis laten met Energetisch therapie en me geleerd beter naar mijn lichaam te luisteren en liever voor mezelf te zijn. Je hebt het vaak niet door maar je lichaam is slimmer en sneller dan je gedachten en kennis. Het spreekt ook altijd de waarheid. Je lichaam kennen helpt o.a. bij keuzen maken. Dingen begrijpen en omgaan met lastige situaties Zeker contact opnemen als je hoofd en hart nog dichter bij elkaar wilt brengen je lichaam nog beter wilt leren kennen en begrijpen.

Nog meer ervaringen?

Wil je nog meer ervaringen lezen? Deze vind je bij onze Google reviews.
Ben je in de praktijk geweest en wil je jouw ervaringen delen, dat kan! Schrijf hier je review.

Wil je het zelf ervaren?

Wil je meer weten over een energetische behandeling of wil je het zelf ervaren? We hebben speciale trajecten samengesteld.
De trajecten van Feel Energy zijn voor:
Als je last hebt van Burn-out klachten,
Wil je af van je Vermoeidheid?
Wil je beter om kunnen gaan met hooggevoeligheid?
Weer terug in balans tijdens corona.

Of neem vrijblijvend contact op en maak online een afspraak!

Geregistreerd Therapeut

Aangesloten bij VBAG en RBCZ.

Erkend door zorgverzekeraars

Deels vergoeding mogelijk.

Plan eenvoudig online je afspraak

Kennismakingsgesprek is gratis.

“De wet van de vrijheid is de weg van de liefde. Heb lief en doe wat je wilt.”
Aurelius Augustinus

Neem vrijblijvend contact op

Contact

Feel Energy
1ste Graaf van Hollanddijk 1a
4125 TK Hoef en Haag, Utrecht
Bekijk hier de routebeschrijving.

Ein**@fe********.nl
T.  0347 – 75 77 50
M.  06 – 29 492 989

Updates ontvangen?

Schrijf je in voor de laatste nieuwtjes!