Over Feel Energy

Feel Energy 9 Over Feel Energy

Over Feel Energy, praktijk voor energetische therapie

Feel bleef een grote rol spelen in het leven van Monique Broekhuizen. Door een eigen hobbelige reis, kwam de verdieping in energie en hooggevoeligheid. Op 27 augustus 2018 werd dan ook Feel Energy opgericht. Met de kennis van eigen ervaringen, maar ook van een afgeronde vierjarige opleiding Energetisch Therapeut, wil Monique mensen helpen om zichzelf (weer) goed of nog beter te laten voelen door hun eigen kracht te gebruiken. 

Missie
Iedereen bewust maken om in je eigen kracht te gaan staan.

Visie
Op een liefdevolle wijze bij cliënten het zelfgenezend vermogen activeren, ervoor zorgen dat ze bewust zijn van eigen blokkades en vaste patronen en dat ze deze vervolgens om kunnen zetten in krachten.
 


Feel Energy is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 72429933.

Over de oorsprong van 'Feel'

Over de oorsprong van ‘Feel’

Lang voordat Feel Energy er was, bestond Feel al. Wel in een iets andere vorm. Op 10 november 2005 is Feel opgericht door Monique Broekhuizen. Een kijkje terug in de tijd!

Logo_Feel_Music_Management

Het begon ooit met Feel Music Management, het management van veelbelovende bands en artiesten, waaronder Takkedak, Left Lane Lisa en Het Gebaar. Left Lane Lisa bestond uit zangeres Lisa Loïs en haar broer Chris Hordijk, inmiddels beiden landelijk bekend door hun respectievelijke deelname aan X-Factor en The Voice.

Logo Feel Entertainment Management

1 + 1 = 2. Door Feel Music Management werd de link gelegd met de evenementenwereld. Er kwam veel vraag naar de complete organisatie van een evenement op maat, bedrijfsevenement of festival. Om hierop te kunnen inspelen werd Feel Entertainment Management opgericht, een evenementenbureau voor organisatie op maatwerk. Feel Entertainment Management heeft o.a. een bedrijfsevenement in de Koepelkerk in Amsterdam en 4 edities van Festival VeelBeLovenD in Tilburg mogen verzorgen. In 2013 is de kern van Feel Music- & Entertainment Management overgedragen aan  Muac Productions.

Lees meer over:

“Zorg voor mooie gedachten, dan straal je en zie je er altijd schitterend uit”
Roald Dahl

Neem vrijblijvend contact op

Contact

Feel Energy
1ste Graaf van Hollanddijk 1a
4125 TK Hoef en Haag, Utrecht
Bekijk hier de routebeschrijving.

Ein**@fe********.nl
T.  0347 – 75 77 50
M.  06 – 29 492 989

Updates ontvangen?

Schrijf je in voor de laatste nieuwtjes!