Routebeschrijving

Home 9 Contact Feel 9 Routebeschrijving

Routebeschrijving praktijk Feel Energy in Hoef en Haag (Utrecht)

Het adres van de praktijk is:
1ste Graaf van Hollanddijk 1a
4125 TK Hoef en Haag

De praktijk zelf bevindt zich aan de Hagesteinsestraat. Schuin tegenover de praktijk is een parkeerplaats.  Hoef en Haag is het nieuwe dorp aan de Lek, tussen Vianen en Hagestein | gemeente Vijfheerenlanden, provincie Utrecht.

Routebeschrijving vanuit ‘s-Hertogenbosch

Je rijdt richting Utrecht via de A2, bij knooppunt Everdingen Volg je de A27, richting Utrecht/Almere en dan is het meteen de eerste afslag Vianen/Hagestein. Je rijdt een rotonde op en daar sla je linksaf. Deze weg gaat over in de Hagesteinsestraat. Nog vóór de brug aan de rechterkant kom je een parkeerplaats tegen.  Schuin tegenover bevindt zich de praktijk.

Praktijk Feel Energy- Hoef en Haag

Routebeschrijving vanuit Utrecht

Je rijdt richting ‘s-Hertogenbosch via de A27, na Nieuwegein neem je de afslag Vianen/Hagestein. Je rijdt een rotonde op en daar sla je rechts. Deze weg gaat over in de Hagesteinsestraat. Nog vóór de brug aan de rechterkant kom je een parkeerplaats tegen.  Schuin tegenover bevindt zich de praktijk.

Via de A2 rijdt je richting ‘s-Hertogenbosch, je neemt de afslag Vianen/Hagestein. Je slaat linksaf naar de Bentz-Berg (borden naar Vianen) De weg vervolgen naar de Prins Bernhardstraat.

Ga bij de rotonde rechtdoor naar de Aime Bonnastraat. Neem op volgende de rotonde de 2e afslag en rijd door op de Aime Bonnastraat. Neem op de rotonde de 1ste afslag en rijd door op de Aime Bonnastraat. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Jan Blankenweg. De Jan Blankenweg draait naar links en wordt de Hagenweg. Ga rechtdoor over één rotonde. Deze weg gaat over in de Hagesteinsestraat. Nog vóór de brug aan de rechterkant kom je een parkeerplaats tegen.  Schuin tegenover bevindt zich de praktijk.   

Praktijk Feel Energy- Hoef en Haag
Praktijk Feel Energy- Hoef en Haag

De praktijk is open!

Je hoeft niet aan te bellen, de (voor)deur is open en je kunt wachten in de wachtkamer als de binnendeur dicht is (behandeling op afspraak).

“Hoop is als een landweg, eerst is er geen weg, maar wanneer er veel mensen overheen lopen, ontstaat de weg vanzelf”
Lin Yutang

Neem vrijblijvend contact op

Contact

Feel Energy
1ste Graaf van Hollanddijk 1a
4125 TK Hoef en Haag, Utrecht
Bekijk hier de routebeschrijving.

Einfo@feelenergy.nl
T.  0347 – 75 77 50
M.  06 – 29 492 989

Updates ontvangen?

Schrijf je in voor de laatste nieuwtjes!