fbpx

Tarieven & vergoedingen

Tarieven & vergoedingen

Een overzicht van onze standaardtarieven:

Kennismakings­gesprek (30 min.)

Na de eerste ontmoeting, door persoonlijk, telefonisch of online contact, wordt een kennismakingsgesprek (online video call) gepland. 

Vrijblijvend

Meer details

Dit is een vrijblijvend introductiegesprek. Deze kennismaking kan zowel live in de praktijk plaats vinden als via een online video call. Is er vanuit beide kanten sprake van een match? Dan gaan we over tot de volgende stap: het intake- anamnese gesprek. Soms kan het ook zo zijn dat het kennismakingsgesprek een combinatie is van een kennismaking en intake.

Intake- anamnese­gesprek (90 min.)

Tijdens het intakegesprek nemen we het intakeformulier door en worden er vragen gesteld naar aanleiding van je hulpvraag. Op basis daarvan stellen we samen een behandelplan op en gaan we aan de slag met jou energie.

€ 82,50

Meer details

Voordat het intakegesprek plaatsvindt, krijg je een online vragenlijst gemaild. Beantwoord deze vragen zo volledig mogelijk, jouw antwoorden leggen de basis voor het behandelplan. .

Tijdens
Tijdens het intakegesprek wordt de vragenlijst doorgenomen. Er worden aanvullende vragen gesteld en de kern van de probleemvraag wordt achterhaald. Op basis hiervan kan de therapeut het beste behandelplan voor jou samenstellen. Na het gesprek volgt de eerste energetische behandeling op de behandeltafel of -stoel, met als eerste doel om de energiebanen schoon te maken.

Behandelplan
Op basis van het intakegesprek wordt, in overleg met jou, een behandelplan opgesteld. Het hele energetische therapieproces is erop gebaseerd om jou weer in je kracht te zetten. Bewustwording en het herkennen van jouw grenzen gaan ervoor zorgen dat jij de regie (weer) neemt over je eigen leven.

Energetische behandeling (60 min.)

Afhankelijk van de hulpvraag en doelen bestaat een volledige sessie uit 5 tot 10 energetische behandelingen. 

€ 62,50

Meer details

Na het intakegesprek volgen er afhankelijk van de probleemvraag vijf tot tien energetische behandelingen. Per behandeling kan steeds een specifiek onderdeel van de probleemvraag worden aangepakt. Er wordt niets overhaast, alles gebeurt in jouw tempo. Het verloop van dit proces is per cliënt verschillend, omdat het herstelproces van ieder mens uniek is. Voorafgaand aan iedere behandeling gaat de therapeut met je in gesprek. Even samen bespreken hoe het gaat. Door te praten over bepaalde dingen waar je tegenaan bent gelopen of nieuwe klachten die zijn ontstaan, werken we samen aan een goede praktische manier om hiermee om te gaan.

Praktisch
Praktische tools gaan je helpen tijdens je therapiesessie. De therapeut geeft je oefeningen en handvatten mee, die je in willekeurige situaties zelf kunt toepassen. Zo ervaar je hoe jouw keuzes van invloed zijn op je leven. Uiteindelijk ga je hierdoor een goede balans vinden in je energie en het doen en denken vanuit lichaam en geest.

Feel Energy Traject; intake + 5 behandelingen

Uitgaande van een gemiddelde hebben we het traject gebaseerd op 1 intake-gesprek incl. energetische behandeling en 4 vervolg behandelingen. Als je gebruik wilt maken van het Feel Energy traject dan krijg je 1 behandeling gratis. 

€ 270,-

Meer details

Na het intakegesprek incl. behandeling volgen er daarna nog vier vervolg energetische behandelingen. Per behandeling kan steeds een specifiek onderdeel van de probleemvraag worden aangepakt.

De eerste afspraak die je maakt is:
01 – Intakegesprek behandeling energetische therapie. *Zet in het opmerkingenveld bij afspraak maken; Feel Energy traject. Later wordt dit omgezet in een traject.

Ondanks dat dit een traject is wordt er niets overhaast, alles gebeurt in jouw tempo. En soms is het fijn als je al weet wat het traject gaat zijn. De trajecten van Feel Energy zijn gebaseerd op: Burn-out, vermoeidheidhooggevoeligheid en weer terug in balans tijdens corona.

Als je gebruik wilt maken van het Feel Energy traject dan krijg je 1 behandeling gratis.  Je betaalt € 270,- i.p.v. € 332,50.

 

Evaluatie (30 – 45 min.)

Tussentijds kan een evaluatiegesprek plaatsvinden. Verloopt het proces nog volgens het verwachte behandelplan, waar staan we nu en hoe gaat het nu eigenlijk? 

€ 57,50

Meer details

Een tussentijdse evaluatie is niet noodzakelijk, maar kan helpen om je nog bewuster te worden. Aan het eind van de energetische therapiesessie vindt een eindevaluatie plaats, met een terugblik op het doorlopen proces en de behaalde resultaten. De eindevaluatie kan ook een combinatie zijn met een energetische behandeling, dat is afhankelijk van het proces.

Evaluatie hoeft geen afscheid te zijn
De eindevaluatie is zeker niet bedoeld als volledige afsluiting, maar als terugblik op het proces wat we samen hebben doorlopen en hoort bij jouw probleemvraag. Je blijft van harte welkom voor energetische behandelingen en vragen.

Betalingswijze

De tarieven zijn vrijgesteld van BTW. Een consult of behandeling kan per keer worden voldaan. Het is mogelijk om dit contant of via iDEAL te betalen. De factuur wordt digitaal per e-mail met een iDEAL link verstuurd, op verzoek wordt een geprint exemplaar verstrekt.

 

Vergoeding

Energetische therapie kan (gedeeltelijk) in aanmerking komen voor een vergoeding van de zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van het gekozen verzekeringspakket in de aanvullende verzekering m.b.t. alternatieve geneeswijzen. Informeer zelf bij jouw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden. Deze vergoedingen zijn niet van invloed op jouw eigen bijdrage of eigen risico.
Lees meer over de mogelijkheden van vergoedingen?

Feel Energy is aangesloten bij Verbond Van Energetisch Therapeuten (VVET).

VVET_logo RBCZ logo 

 

Lees meer over:

“Tevreden zijn met wat je hebt, is de grootste en zekerste rijkdom”
Marcus Cicero

Neem vrijblijvend contact op

Contact

Feel Energy
1ste Graaf van Hollanddijk 1a
4125 TK Hoef en Haag, Utrecht
Bekijk hier de routebeschrijving.

Einfo@feelenergy.nl
T.  0347 – 75 77 50
M.  06 – 29 492 989

Updates ontvangen?

Schrijf je in voor de laatste nieuwtjes!

Social media