In balans tijdens corona

met energetische therapie

Opnieuw de regie en je eigen keuzes over jouw agenda.

Resultaatgericht

Coaching

Zelf liefde

Praktische tools

Opnieuw de balans vinden?

Heb je last van opnieuw je ritme te vinden? Vond jij het stiekem wel prima het thuiswerken? Heb je opnieuw te wennen aan privé/werk balans? Word je overvallen door het ritme waar je voorheen prima doorheen denderde, maar je wilt dit niet meer? Wil je het dit keer anders aanpakken en je weet niet hoe te beginnen?

Energetische therapie kan je helpen om (opnieuw) een juiste balans te vinden in je werk en privé. Het begint allemaal bij je eigen bewustwording.

Burn-out

Ervaring & kennis

Mijn eigen ervaring en het proces dat ik heb doorgemaakt om de balans weer in mijn eigen leven te krijgen, zorgt ervoor dat ik met veel enthousiasme, samen met jou, op zoek ga naar jouw balans, waar word jij blij van? Ik heb mijn opleiding afgerond aan het Instituut CAM in Utrecht en ben geregistreerd energetisch therapeut.

Door deze combinatie van ervaring en kennis kan ik jou helpen met de bewustwording van jouw patronen, zodat je deze kunt omzetten in krachten.

Monique Broekhuizen, Energetisch therapeut Hoef en Haag

We gaan aan de slag met
jouw energie!

Energetische therapie laat je bewuster worden van jezelf, je keuzes en de gevolgen daarvan. We gaan eerst samen het gesprek aan, stellen samen een behandelplan op. Vraagstukken over je klachten zullen aanbod komen zoals, wat zuigt te veel energie en waar bruist de energie? Er wordt gebruik gemaakt van diverse tools vanuit communicatietrainingen.

De coachingsgesprekken worden gecombineerd met de energetische behandeling. De therapie stelt je in staat om vaste patronen, die niet goed voor je zijn, te doorbreken om zo jouw energiebalans te stabiliseren. Onderdrukte en onbewuste emoties worden aangepakt, zodat je weer lekker in je vel komt te zitten. Er ontstaat weer ruimte voor een natuurlijke energiebalans.

Energetisch therapie tegen burn-out klachten

Energetische Therapie

De energie is fysiek en mentaal voelbaar in verschillend situaties van een werkruimte waar de spanning om te snijden is tot het voelen van veel druk vanuit de omgeving. De energiebanen van je lichaam kunnen blokkeren waardoor je klachten of zelfs fysieke pijen ervaart. Energetische therapie voegt energie toe aan je lichaam of vermindert dit met de intentie om je energiebanen te herstellen en je zelfgenezend vermogen te activeren.

“Feel Energy helpt jou om weer dichter bij jezelf te komen staan.”

“Ik wil je bedanken voor jouw steun de scherpe vragen die je stelt, de onbevooroordeelde opstelling en jouw steun. Dankzij jou voel ik me krachtiger en veel meer in balans.”

Denise

35 jaar

Ik ben minder vaak onrustig. Ik heb het gevoel meer in balans te zijn.”

Vera

35 jaar

“De sfeer was heel warm, ik voelde me echt gehoord en had ook het gevoel dat de therapeut vanuit een intrinsieke behoefte mij wilde helpen.”

Anne

36 jaar

privacy en avg
Wat doet een energetische behandeling?
De energetische behandeling
Wat is energetische therapie?
privacy en avg
Wat doet een energetische behandeling?
De energetische behandeling
Wat is energetische therapie?

Ontspanning

Energiebanen

De behandeling

Energiebalans stabiliseren

Hoe gaan we beginnen?

Plan je eerste afspraak

Via de button kun je je eerste afspraak inplannen. Kies dan voor 01 – Intakegesprek behandeling energetische therapie. 
Dit is zowel een coachgesprek als een energetische behandeling
(90 minuten).

 

A
i

Online vragenlijst

Via de mail ontvang je een online vragenlijst.  Beantwoord deze vragen zo volledig mogelijk, jouw antwoorden leggen de basis voor het behandelplan.

Z

Aan de slag met jouw energie

Er worden tijdens het gesprek aanvullende vragen gesteld  over je klachten en daarmee wordt de kern van je hulpvraag achterhaald. Op basis hiervan gaan we het beste behandelplan  samenstellen voor jou.

 

In balans

 

€ 357,50

€ 290,-

Feel Energy in balans traject

Intakegesprek en 5 behandelingen

Is er een match na de kennismaking? Dan gaan we aan de slag met jouw energie en stellen we samen een behandelplan op.  Het aantal behandelingen is per individu verschillend. Uitgaande van een gemiddelde hebben we dit traject gebaseerd op 1 intakegesprek incl. energetische behandeling en 4 vervolg behandelingen. De behandeling kan (gedeeltelijk) in aanmerking komen voor een vergoeding van de zorgverzekeraar. Als je gebruik wilt maken van dit traject dan krijg je 1 behandeling gratis.  *zet in het opmerkingenveld bij afspraak maken; Feel Energy in balans traject.

Regie over je eigen leven;

Energiebalans weer op orde;

In je eigen kracht staan;

Positief in het leven.

Geregistreerd Therapeut

Aangesloten bij VBAG en RBCZ.

Erkend door zorgverzekeraars

Deels vergoeding mogelijk.

Plan eenvoudig online je afspraak

Kennismakingsgesprek is gratis.

“Monique zet je met beide benen op de grond, boezemt vertrouwen in en helpt je “bij jezelf” te blijven en op je eigen kracht te vertrouwen.

Sylvia

Vrouw, 45 jaar

“Het gronden en de uitleg over hoog sensitiviteit zijn een cadeautje. Hierdoor snap ik mezelf veel beter en leer ik beter naar mijn lichaam en geest te luisteren.”

Daniëlle

31 jaar

“De behandeling heb ik als erg fijn ervaren. Ook de gesprekken die we hebben gevoerd hebben me erg geholpen te relativeren en zaken van een andere/positieve manier te bekijken.”

Sabine

34 jaar