fbpx

Ervaring van cliënten

Ervaring energetische therapie van cliënten

Benieuwd wat de cliënten van Feel Energy vinden van een energetische behandeling? Deze echte verhalen laten jou zien wat energetische therapie ook voor jou kan doen. Vanwege de privacy zijn de namen van de cliënten veranderd. 

Ik heb de behandeling als erg fijn ervaren. De eerste behandelingen waren soms even heftig en voelde ik dat er veel los gemaakt werd. Dit vond ik soms een beetje spannend.
Daarna bouwde deze spanning ook steeds verder af en kon ik ontspannen een behandeling in gaan. Ook de gesprekken die we hebben gevoerd hebben me erg geholpen te relativeren en zaken van een andere/positieve manier te bekijken.
Het gronden en de uitleg over hoog sensitiviteit zijn een cadeautje. Hierdoor snap ik mezelf veel beter en leer ik beter naar mijn lichaam en geest te luisteren.

Vera

Vrouw, 35 jaar

wat doet een energetische behandeling

Ik vond de gesprekken prettig, maar ook uitdagend. Uitdagend in de zin dat ik verplicht aan het denken werd gezet en mezelf kon confronteren.
Ik wilde ook niet huilen in het begin maar dat mislukte al heel snel. De vragen werden dus goed gesteld. De sfeer was heel warm, ik voelde me echt gehoord en had ook het gevoel dat Monique vanuit een intrinsieke behoefte mij wilde helpen. Dat maakte het heel makkelijk voor mij om mijn verhaal te doen.
Ik vond het verder interessant om de energie, die ik tijdens de behandeling voelde, zijn werk te voelen doen. Ik kan verder niet goed verklaren hoe het wegnemen van de energetische blokkades invloed heeft gehad op mijn herstel.
Voor mijn gevoel hebben vooral de gesprekken dat gedaan. Maar ik ben zelf opgeleid tot toegepast psycholoog en daardoor gewend op deze (wetenschappelijke) manier te denken.

Anne

Vrouw, 36 jaar

wat doet een energetische behandeling
Ervaringen energetische therapie

“Monique heeft mij kennis laten met Energetische therapie en me geleerd beter naar mijn lichaam te luisteren en liever voor mezelf te zijn.
Je hebt het vaak niet door maar je lichaam is slimmer en sneller dan je gedachten en kennis. Het spreekt ook altijd de waarheid. Je lichaam kennen helpt o.a. bij keuzen maken. Dingen begrijpen en omgaan met lastige situaties Zeker contact opnemen als je hoofd en hart nog dichter bij elkaar wilt brengen je lichaam nog beter wilt leren kennen en begrijpen.”

Mirjam

Vrouw, 38 jaar

Wil je het zelf ervaren?

Wil je meer weten over een energetische behandeling of wil je het zelf ervaren? We hebben speciale trajecten samengesteld.
De trajecten van Feel Energy zijn voor:
Als je last hebt van Burn-out klachten,
Wil je af van je Vermoeidheid?
Wil je beter om kunnen gaan met hooggevoeligheid?
Weer terug in balans tijdens corona.

Of neem vrijblijvend contact op en maak online een afspraak!

Geregistreerd Therapeut

Aangesloten bij VVET en RBCZ.

Erkend door zorgverzekeraars

Deels vergoeding mogelijk.

Plan eenvoudig online je afspraak

Kennismakingsgesprek is gratis.

“De wet van de vrijheid is de weg van de liefde. Heb lief en doe wat je wilt.”
Aurelius Augustinus

Neem vrijblijvend contact op

Contact

Feel Energy
1ste Graaf van Hollanddijk 1a
4125 TK Hoef en Haag, Utrecht
Bekijk hier de routebeschrijving.

Einfo@feelenergy.nl
T.  0347 – 75 77 50
M.  06 – 29 492 989

Updates ontvangen?

Schrijf je in voor de laatste nieuwtjes!