Over de oorsprong van 'Feel'

Feel Energy 9 Over de oorsprong van Feel

Over de oorsprong van ‘Feel’

Lang voordat Feel Energy er was, bestond Feel al. Wel in een iets andere vorm. Op 10 november 2005 is Feel opgericht door Monique Broekhuizen. Een kijkje terug in de tijd!

Logo_Feel_Music_Management

Het begon ooit met Feel Music Management, het management van veelbelovende bands en artiesten, waaronder Takkedak, Left Lane Lisa en Het Gebaar. Left Lane Lisa bestond uit zangeres Lisa Loïs en haar broer Chris Hordijk, inmiddels beiden landelijk bekend door hun respectievelijke deelname aan X-Factor en The Voice.

Logo Feel Entertainment Management

1 + 1 = 2. Door Feel Music Management werd de link gelegd met de evenementenwereld. Er kwam veel vraag naar de complete organisatie van een evenement op maat, bedrijfsevenement of festival. Om hierop te kunnen inspelen werd Feel Entertainment Management opgericht, een evenementenbureau voor organisatie op maatwerk. Feel Entertainment Management heeft o.a. een bedrijfsevenement in de Koepelkerk in Amsterdam en 4 edities van Festival VeelBeLovenD in Tilburg mogen verzorgen. In 2013 is de kern van Feel Music- & Entertainment Management overgedragen aan  Muac Productions.

Lees meer over:

“De enige opdracht die een mens heeft, is zijn bestemming vinden.”
Paulo Coelho

Neem vrijblijvend contact op

Contact

Feel Energy
1ste Graaf van Hollanddijk 1a
4125 TK Hoef en Haag, Utrecht
Bekijk hier de routebeschrijving.

Einfo@feelenergy.nl
T.  0347 – 75 77 50
M.  06 – 29 492 989

Updates ontvangen?

Schrijf je in voor de laatste nieuwtjes!